Kanggo Alloy tahan Panas

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Minangka pemasok alat logam kanthi lengkap, MeiWha nyedhiyakake macem-macem alat kualitas ISO lengkap. Kabeh géomètri standar disedhiyakake, kalebu bentuk trigon sing paling populer.

Sisipan puter semi-segitiga iki digunakake kanggo muter aksial lan pasuryan lan nampilake telung sudhut pemotongan sudhut 80 ° ing saben sisih sisipan.

Dheweke ngganti sisipan rhombic sing mung duwe rong sisi, saengga bisa ngirit wektu lan biaya produksi nalika nggedhekake umur sisipan.

MeiWha nawakake macem-macem chipformer unik lan kombinasi kelas sing nyedhiyakake solusi kanggo kabutuhan mesin modern ing industri modern.

Garis balik ISO MeiWha nyedhiyakake solusi lengkap kanggo kabeh jinis aplikasi lan bahan, kanthi geometri sisipan inovatif sing dikombinasikake karo bahan karbida terkemuka ing donya sing dirancang kanggo memenuhi panjaluk pelanggan babagan urip alat lan produktivitas.

MeiWha ngganda kaping pindho ing sisipan garu positif sing ditrapake kanggo aplikasi umum. Solusi ekonomis kanggo puteran 80 derajat iki nyedhiyakake 4 sisipan bermotif sisi kuat lan positif sing gampang ngganti sisipan miring 2 nglereni. Desain khusus, njaminposisi insert lan stabilitas sing luwih apik kanggo njamin umur alat sing luwih dawa.

Pambuka macem-macem bahan.

MW7040: Werna lapisan: Biru Nano kanthi Pelapis Platit.

Kinerja: baja, stainless steel, paduan titanium, bahan ngisor 60 derajat.

XM40: Ngolah stainless steel, paduan titanium, lan bahan kekerasan dhuwur.

XH15: Werna lapisan: tembaga, proses nutupi dhuwur sing digawe dening Balzers HE lan AD. Iki minangka versi gabungan saka HE lan AD. Kinerja: utamane stainless steel.

铣刀片详情页_07

 

Specification


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita