Babagan Kita

Tianjin MeiWha Presion Machinery Co., Ltd.

aboutus

Produk Kita

Tianjin MeiWha Presion Machinery Co., Ltd didegaké ing wulan Juni 2005. Pabrik profesional sing kalebu ing macem-macem alat pemotong NC, kalebu alat Milling, Cutting Tools, Turning Tools, tool holder, End Mills, Taps, Drills, Tapping Mesin, Mesin Penggilingan Akhir, alat ukur, aksesoris alat mesin lan produk liyane.

Lokasi Kita

Perusahaan kami dununge ing taman industri Jingzhong, Kabupaten Dongli, Tianjin, sing jembar luwih saka 5000 meter persegi, kanthi ruang kantor modern modern 1500 meter persegi. Cabang, toko langsung, agen cabang bawahan utawa distributor khusus disusun ing macem-macem wilayah kanggo mbentuk layanan distribusi outlet. Ing wektu sing padha, ekspor produk Meihua kalebu Dubai, Uni Emirat Arab, Swiss, Prancis, Afrika Selatan, India, Filipina, Thailand lan sapanunggalane.

honor
honor08

Kualitas Kita

Piranti standar kita cocog karo standar kualitas paling dhuwur, sing wis bisa dibuktekake kaping pirang-pirang yuta kanggo para pelanggan sing wis kepenak wiwit taun 2005. Kanthi portofolio produk sing wis diwasa, kita menehi solusi kanggo tugas babagan pengeboran, panggilingan, countersinking lan reaming. Kanthi komitmen lan ambisi sing dhuwur, kita terus ngembangake lan ngoptimalake garis karbida padat. Properti teknis sing apik uga kasedhiyan sing bisa dideleng kanthi online nawakake pelanggan lan mitra kahanan sing paling apik kanggo ngoptimalake proses.

honor05
honor04
honor07

Kauntungan Kita

Perusahaan nggabungake kaluwihan industri, nggabungake sumber daya produk, lan entuk kabeh konsep bisnis sing berorientasi pelanggan, mung nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing pas, lan nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan pengadaan siji-sijine. Sanalika, kanthi kualitas produk sing apik banget, wektu pangiriman sing tepat, rega sing cukup lan kompetitif, wis entuk persetujuan industri lan dhukungan saka para pelanggan. Iki wis nyipta kerjasama strategis jangka panjang karo akeh lembaga riset domestik lan manca lan perusahaan, kayata Institut Fisika Tianjin Jinhang lan Biro Jembatan Fangshan Beijing kaping 14. Perusahaan kasebut bakal luwih ngandelake kaluwihan dhewe lan kekuwatan sing kuat, ngasilake sing luwih apik efek merek, tundhuk karo kabijakan kualitas "nyedhiyakake pelanggan produk sing apik kanthi dandan manajemen lan teknologi", lan ngupayakake nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih apik kanggo pelanggan anyar lan lawas ing pasar lokal lan luar negeri.

aboutus