Hubungi Kita

Tianjin MeiWha Precision Machinery Co., Ltd.

Alamat

C2, taman industri Jingzhong, Distrik Dongli, Tianjin, China

Telpon / Whatsapp

+86 15822922544

Jam

Senen-Jumuah: 24 Jam

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita