Mesin Tutul

  • Tapping Sharpener

    Ngasah Ngasah

    Mesin iki bisa digunakake kanggo mecah kabeh jinis alat ukiran baja lan karbida kanthi bentuk kaya setengah lingkaran utawa malaikat taper mbalik lan alat pemotong sisih utawa variabel. Kepala indeksasi grinding bisa dioperasikake ing 24 posisi kanggo mecah ing sembarang sudut lan bentuk. bisa digunakake kanggo mecah pabrik pungkasan, pengukir, latihan, mesin pemotong bubut lan alat pemotong bola tanpa langkah rumit kanthi cukup ngganti aksesoris kepala indeksasi.

  • Tapping Machine

    Mesin Tutul

    Meiwha Electric Tapping Machine, nganggo sistem cerdas servo listrik paling maju. Digunakake kanggo baja, aluminium, plastik kayu lan nutul liyane.