BT-SLA Pemegang Pabrik Akhir

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pemegang Kunci Sampingan BT-SLA yaiku wadhah kunci sisih kanggo nyekel pemotong panggilingan, bisa digunakake kanggo panggilingan umum, kanthi bolongan sekrup ing sisih sisih ndhuwur kanggo njepit pemotong panggilingan.

Fitur: - Kanggo pabrik end shank straight. - Pabrik pungkasan dicekel nganggo sekrup sekrup. - Sing duwe pabrik pungkasan dilengkapi sekrup.

Pemegang pabrik mburi BT-SLA / SLN kanthi presisi tinggi BT30-SLA25 kunci pabrik pungkasan kanggo mesin bubut 

Perkakas BT simetris babagan poros spindle. Iki menehi alat BT stabilitas lan keseimbangan sing luwih gedhe kanthi kacepetan dhuwur. Pemegang alat BT bakal nampa alat ukuran empiris lan metrik, perkakas BT katon mirip banget lan bisa dibingungake karo perkakas CAT. Bedane CAT lan BT yaiku gaya flange, kekandelan, lan utas kanggo stud stud yaiku ukuran bedane. Pemegang alat BT nggunakake kancing narik benang metrik. Kita duwe G6.3 rpm 12000-16000 lan G2.5 rpm 18000-25000.

Bahan: Allyed cilik waja atos, ireng-ireng lan tliti digiling.

Taper tolerance: <AT3

Hardness : HRC 52-58

Carbon depth: 08mm±0.2mm

Max run out : <0.003mm

Suface Roughness: Ra<0.005mm

Cooling AD+B type can be made by request

Shank body standard: MAS403 and B633

Form A: without cooling supply.

Form AD: central cooling supply.

Form AD+B: central cooling and internal collant through the collar.

060507 08 09 10 11 12 13 14 03


  • Previous:
  • Next:

  • Write your message here and send it to us