Produk

  • Mesin grinding
  • Mesin EDM portabel

    Mesin EDM portabel

    EDMs netepi prinsip Korosi Elektrolit kanggo mbusak tunyuk sing rusak, reamers, pengeboran, sekrup lan liya-liyane, ora ana kontak langsung, mula, ora ana kekuwatan eksternal lan karusakan ing potongan kerja;uga bisa menehi tandha utawa nyelehake bolongan sing ora presisi nalika nindakake bahan;ukuran cilik lan bobot entheng, nuduhake kaunggulan khusus kanggo workpieces gedhe;Cairan apa iku banyu tunyuk biasa, ekonomi lan trep.

  • Meiwha Vacuum Chuck MW-06L kanggo Proses CNC

    Meiwha Vacuum Chuck MW-06L kanggo Proses CNC

    Meiwha Vacuum Chuck, MW-06L Produk Paten paling anyar kanggo Meiwha Vacuum Chuck, bisa nyedhot kabeh jinis materi kanthi bolongan buta lan liwat bolongan.Vakum Vakum karo Vilmill tansah dadi solusi pilihan nalika sampeyan pengin mesin akeh komponen cilik saka workpiece format gedhe.Nyedhot lan ndandani workpiece kanthi udhara saka kompresor, lan digunakake karo mesin pangolahan kayata pusat mesin utawa mesin abrasif.Amarga dilengkapi ejector vakum, ora ana vakum liyane ...
  • Meiwha Vacuum Chuck MW-06A kanggo Proses CNC

    Meiwha Vacuum Chuck MW-06A kanggo Proses CNC

    Meiwha Vacuum Chuck, MW-06A Vacuum Vacuum karo Vilmill saka Meiwha tansah dadi solusi pilihan nalika sampeyan pengin mesin akeh komponen cilik saka workpiece format gedhe.Nyedhot lan ndandani workpiece kanthi udhara saka kompresor, lan digunakake karo mesin pangolahan kayata pusat mesin utawa mesin abrasif.Amarga dilengkapi ejector vakum, ora ana pompa vakum liyane sing dibutuhake.Gampang miwiti mung kanthi nyambungake tabung katup siji-tutul menyang kompresor ing kasunyatan sampeyan ...
  • Vise Presisi Meiwha

    Vise Presisi Meiwha

    Kaluwihan produk "CNC elektrik permanen Magnetik Chuck" liwat internal khusus desain sirkuit Magnetik, bisa digunakake kanggo gong komputer, pusat mesin CNC, gantry, horisontal alat mesin, etc .: mesin limang sisi mesin nglereni abot, kacepetan dhuwur mesin tliti. , bagian cetakan mesin, mesin grinding Iku cocok kanggo nglereni, ngebur, nggoleki mecah lan pagawean macem-macem jinis workpieces lan workpieces kasar.Gaya magnet sing kuat banget nganti ...
  • Asahan Mill

    Asahan Mill

    Meiwha Milling cutter mesin grinding, prasaja lan cepet, agul-agul katon cetha, trep kanggo alat, akurasi grinding ing 0.01mm, kanthi ketemu standar alat anyar, bisa diproses miturut bahan beda, nyetel ketajaman tip grinding, nambah urip lan nglereni efficiency.

  • Nutul Sharpener

    Nutul Sharpener

    Mesin iki bisa digunakake kanggo nggiling kabeh jinis baja kacepetan dhuwur lan alat engraving karbida kanthi wujud kaya setengah bunderan utawa malaikat taper mbalikke lan alat pemotong sisih siji utawa variabel. Kepala indeksasi grinding bisa dilakokno ing 24 posisi kanggo mecah ing sembarang sudut lan wangun. bisa digunakake kanggo nggiling pabrik pungkasan, pengukir, pengeboran, pemotong bubut lan pemotong bal tanpa langkah rumit kanthi ngganti aksesoris sirah indeksasi.

  • Pengasah Bor

    Pengasah Bor

    Penggiling pengeboran MeiWha ngasah pengeboran kanthi akurat lan cepet.Saiki, MeiWha nawakake rong mesin penggiling pengeboran.

  • Geser Chamfering

    Geser Chamfering

    Chamfering minangka tugas sing angel ing wilayah cilik.A chamfer Komplek minangka salah siji saka mesin prodhuksi efisiensi paling migunani lan dhuwur.

  • Grinding Wheel Chamfer

    Grinding Wheel Chamfer

    Chamfering minangka tugas sing angel ing wilayah cilik.A chamfer Komplek minangka salah siji saka mesin prodhuksi efisiensi paling migunani lan dhuwur.Siji bisa nggunakake mesin chamfering Komplek kanggo smoothening saka sudhut ing amba pas.

  • Komplek Chamfer

    Komplek Chamfer

    Mesin chamfering kacepetan dhuwur komposit desktop bisa gampang 3D chamfering ora ketompo produk Processing kurva (kayata bunder njaba, kontrol internal, bolongan pinggul) lan chamfering pinggir rongga njero lan njaba ora duwe aturan baku, bisa ngganti pusat mesin CNC peralatan mesin biasa bisa. ora bisa diproses bagean chamfering.can rampung ing siji mesin.

  • High Power Hydraulic Vise

    High Power Hydraulic Vise

    Tekanan dhuwur MeiWha vices njaga dawane preduli saka ukuran bagean, kang padha utamané becik kanggo pusat mesin (vertikal lan horisontal).