Kanggo Casting Baja & Besi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Minangka pemasok alat logam kanthi lengkap, MeiWha nyedhiyakake macem-macem alat kualitas ISO lengkap. Kabeh géomètri standar disedhiyakake, kalebu bentuk trigon sing paling populer.

Sisipan puter semi-segitiga iki digunakake kanggo muter aksial lan pasuryan lan nampilake telung sudhut pemotongan sudhut 80 ° ing saben sisih sisipan.

Dheweke ngganti sisipan rhombic sing mung duwe rong sisi, saengga bisa ngirit wektu lan biaya produksi nalika nggedhekake umur sisipan.

MeiWha nawakake macem-macem chipformer unik lan kombinasi kelas sing nyedhiyakake solusi kanggo kabutuhan mesin modern ing industri modern.

Garis balik ISO MeiWha nyedhiyakake solusi lengkap kanggo kabeh jinis aplikasi lan bahan, kanthi geometri sisipan inovatif sing dikombinasikake karo bahan karbida terkemuka ing donya sing dirancang kanggo memenuhi panjaluk pelanggan babagan urip alat lan produktivitas.

MeiWha ngganda kaping pindho ing sisipan garu positif sing ditrapake kanggo aplikasi umum. Solusi ekonomis kanggo puteran 80 derajat iki nyedhiyakake 4 sisipan bermotif sisi kuat lan positif sing gampang ngganti sisipan miring 2 nglereni. Desain khusus, njamin posisi insert lan stabilitas sing luwih apik kanggo njamin umur alat sing luwih dawa.

Pambuka macem-macem bahan.

MR8030: Werna lapisan: tembaga nganggo lapisan Balzers HE.

Kinerja: bagean baja, stainless steel, relatif karo lapisan ing ndhuwur, Bahan ing ngisor 55 derajat. 

MW7050: Werna lapisan: ireng, proses nutupi dhuwur sing digawe dening Balzers HE lan AD.

Kinerja: baja keras, baja modulasi lan kekerasan liyane, angel diolah bahan ing sangisoré 65 derajat.

MW2525: Cermet, silikon oksida,

Kinerja: kekerasan dhuwur, resistensi nyandhang sing apik, sanajan atose ora sepira karo PCD lan CBN, nanging luwih dhuwur tinimbang alat baja karbida lan kecepatan tinggi. Wis umur layanan dawa, nyuda jumlah pangowahan alat, lan nambah efisiensi produksi. Tahan suhu dhuwur, tahan panas sing apik, stabilitas kimia sing apik, ora gampang nemplek ing piso, lan tahan korosi. Utamane digunakake kanggo mesin kanthi kacepetan dhuwur lan mesin semi-finish, kanggo nglereni kacepetan baja biasa lan besi cor sing ora bisa dienggo mesin sisipan karbida, lan kanggo ngolah bahan sing angel dikerjakake.

dwqd

dwd

Specification


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita