Mesin Penggiling

  • Mill Sharpener

    Pabrik Sharpener

    Meiwha Milling cutter grinding machine, gampang lan cepet, agul-agul katon cetha, trep karo alat, tliti tliti sajrone 0,01mm, kanthi memenuhi standar alat anyar, bisa diproses miturut macem-macem bahan, nyetel tajem ujung grinding, nambah efisiensi urip lan nglereni.

  • Drill Sharpener

    Pengasah Bor

    MeiWha penggerudi ngasah latihan kanthi akurat lan cepet. Saiki, MeiWha nawakake rong mesin grinding bor.