Meiwha Milling cutter grinding machine,simple and fast,blade clearly visible,convenient to the tool, grinding accuracy within 0.01mm,fully meet the new tool standard.

Sisipan

Meiwha Milling cutter grinding machine, gampang lan cepet, agul-agul katon cetha, trep karo alat, akurasi mecah sajrone 0,01mm, kanthi memenuhi standar alat anyar.
Made of solid carbide for the highest accuracy and longest tool life, they are harder, stronger, and more wear resistant than high-speed steel, cobalt steel, and carbide-tipped bits.

Alat Bor

Digawe saka karbida padhet kanggo akurasi paling dhuwur lan umur alat sing paling dawa, luwih angel, kuwat, lan tahan tahan luwih saka baja dhuwur, baja kobalt, lan potongan karbida.

PRODUK TERBARU KAMI

Babagan Kita

Tianjin MeiWha Presion Machinery Co., Ltd didegaké ing wulan Juni 2005. Pabrik profesional sing kalebu ing macem-macem alat pemotong NC, kalebu alat Milling, Cutting Tools, Turning Tools, tool holder, End Mills, Taps, Drills, Tapping Mesin, Mesin Penggilingan Akhir, alat ukur, aksesoris alat mesin lan produk liyane.

Lengganan