Alat Tutul

  • Spiral Point Tap

    Titik Spiral Tutul

    Gelar kasebut luwih apik lan bisa tahan kekuwatan pemotongan sing luwih gedhe. Efek ngolah logam non-ferrous, stainless steel, lan logam ferro apik banget, lan keran puncak kudu luwih dienggo kanggo utas bolongan.

  • Straight Flute Tap

    Seret Tunyuk Suling

    Sisih kerucut sing paling serbaguna bisa uga duwe untu 2, 4, 6, tunyuk cendhak digunakake kanggo bolongan non-through, keran dawa digunakake liwat bolongan. Sajrone bolongan ngisor cukup jero, kerucut nglereni kudu dawa, supaya luwih akeh untu bisa nuduhake beban nglereni lan umur layanan bakal luwih dawa.

  • Spiral Flute Tap

    Tutul Seruling Spiral

    Amarga amba helix, sudut geter pemotong nyata tunyuk bakal nambah amarga sudut helix mundhak. Pengalaman ngandhani: Kanggo ngolah logam ferrous, sudut heliks kudu luwih cilik, umume udakara 30 derajat, kanggo njamin kekuatan untu heliks lan bisa nambah umur tunyuk. Kanggo ngolah logam non-ferrous kayata tembaga, aluminium, magnesium, lan seng, sudut heliks kudu luwih gedhe, udakara udakara 45 derajat, lan pemotongan luwih landhep, sing cocog kanggo nyopot chip.