Seret Tunyuk Suling

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tipe Suling Lurus digunakake kanggo ngethok utas kanthi wuta utawa liwat bolongan ing bahan sing paling akeh. Iki diproduksi nganti standar ISO529 lan cocog kanggo nglereni tangan utawa mesin.

Set serbaguna iki ngemot telung keran:
- Taper Cut (Tutul dhisik) - Digunakake liwat bolongan utawa tunyuk wiwitan.
- Tutul Kapindho (Plug) - Kanggo ngetutake taper nalika nutul bolongan wuta.
- Tutul Ngisor (Ngisor) - Kanggo utas ing sisih ngisor bolongan sing wuta.

Kabeh keran kudu digunakake kanthi ukuran bor sing cocog kanggo mesthekake gampang nglereni lan efisiensi utas.

Cocog kanggo digunakake ing baja ringan, tembaga, kuningan lan aluminium.

Tansah nganggo proteksi mripat sing pas nalika digunakake.
Cairan nglereni sing cocog kudu digunakake kanggo njaga potongan sing adhem.
Kanggo ngindhari macet, priksa manawa tunyuk bisa ngilangi tekanan lan dibalik sacara periodik.

Seret langsung: sing paling serbaguna, bagian kerucut sing motong bisa duwe untu 2, 4, 6, tunyuk cendhak digunakake kanggo bolongan sing ora liwat, keran dawa digunakake liwat bolongan. Sajrone bolongan ngisor cukup jero, kerucut nglereni kudu dawa, supaya luwih akeh untu bisa nuduhake beban nglereni lan umur layanan bakal luwih dawa.

1617346293(1)

1617346425(1)

001

Specfication

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita