Angel Angel

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran:

1. Iki digunakake nalika angel ndandani bahan kerja sing akeh; yen bahan kerja presisi tetep ing siji wektu lan sawetara permukaan kudu diproses; nalika diproses ing sembarang sudut sing ana gandhengane karo permukaan referensi. 

2. Pemrosesan dijaga ing sudut khusus kanggo nggawe profil, kayata panggilingan werni; bolongan kasebut ana ing bolongan, lan alat liyane ora bisa nembus bolongan kanggo ngolah bolongan cilik kasebut. 

3. Bolongan miring lan alur sing ora bisa diproses dening pusat mesin, kayata bolongan internal mesin lan casing.

Cegahan:

1. Kepala amba umum nggunakake segel minyak sing ora kontak. Yen banyu adhem digunakake sajrone diproses, kudu dioperasikake sadurunge nyemprotake banyu, lan arah nozel banyu adhem kudu diatur kanggo nyemprotake banyu menyang alat kasebut supaya banyu adhem ora bisa nembus menyang awak. Supaya dawa umure.

2. Aja ngolah terus-terusan lan operasi kanthi kacepetan paling suwe nganti suwe.

3. Rujuk karakteristik parameter ing endhas sudhut saben model lan gunakake ing kahanan pangolahan sing cocog.

4. Sadurunge digunakake, sampeyan kudu ngonfirmasi uji coba sawetara menit kanggo dadi panas mesin. Saben proses, sampeyan kudu milih kacepetan lan feed sing cocog kanggo diproses. Kacepetan, pakan, lan ambane nglereni sajrone diproses kudu diatur kanthi bertahap nganti entuk efisiensi pangolahan maksimum.

5. Nalika ngolah kepala amba standar umum, perlu ngindhari bahan pamroses sing bakal ngasilake bledug lan partikel (kayata: grafit, karbon, magnesium lan bahan komposit liyane, lsp)

0004

0005

0003

IMG_2754

角度头

IMG_2694

left-1

left-3

right-1

right-2

right-3

005

 

 

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita