Chamfer

  • Slide Chamfering

    Geser Chamfering

    Chamfering minangka tugas sing angel ing wilayah cilik. Chamfer kompleks minangka salah sawijining mesin sing ngasilake efisiensi paling dhuwur. 

  • Grinding Wheel Chamfer

    Grinding Wheel Chamfer

    Chamfering minangka tugas sing angel ing wilayah cilik. Chamfer kompleks minangka salah sawijining mesin sing ngasilake efisiensi paling dhuwur. Siji bisa nggunakake mesin chamfering kompleks kanggo nglereni sudhut kanthi sudut sing tepat. 

  • Complex Chamfer

    Chamfer Komplek

    Mesin chamfering kecepatan tinggi komposit bisa gampang chamfering 3D ora preduli produk pangolahan yaiku kurva (kayata lingkaran njaba, kontrol internal, bolongan pinggul) lan chamfering rongga njero lan njaba growong, bisa ngganti pusat mesin mesin biasa mesin mesin bisa ora bisa diproses bagean chamfering. bisa rampung ing siji mesin.