Chamfer Komplek

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

 

Chamfering minangka tugas sing angel ing wilayah cilik. Chamfer kompleks minangka salah sawijining mesin sing ngasilake efisiensi paling dhuwur. Siji bisa nggunakake mesin chamfering kompleks kanggo nglereni sudhut kanthi sudut sing tepat. Mesin chamfering jinis iki bisa dipilih kanggo bahan kayata marmer, kaca, lan bahan liyane sing padha. Uga, iki pangguna-loropaken lan nyedhiyakake genggeman kanggo pangguna kanggo ngatasi mesin.

Ana mupangat utama sing bisa dipikolehi saka nggunakake mesin Chamfering yaiku kerja keras ora dibutuhake nalika bisa nggunakake mesin Chamfering tinimbang kerja keras. Siklus mesin chamfering bisa digunakake kanthi cepet saengga prosedur nglereni pinggiran bahan / logam gedhe kaya kaca, perabotan kayu lan liya-liyane, sajrone wektu sing luwih cekak. Kanthi desain peralatan sing kuat, mesin kasebut bisa dadi sumber sing bisa dipercaya kanggo mbentuk bahan nganti pirang-pirang taun. Mesin kasebut luwih disenengi dening macem-macem industri amarga duwe kemampuan kanggo nyuda beban kerja lan bisa nglereni logam lan bahan kanthi kualitas apik.

1. Cocog kanggo bagean mekanisme utawa mould sing reqular lan irreqular. Sudut bagean garis lurus bisa diatur saka 15 derajat nganti 45 derajat.
2. Gampang, cepet ngganti pemotong, ora perlu ngawat-ngawati, gampang ngoperake chamfering sing sampurna, gampang nyetel, lan ekonomi, cocog kanggo bagean mekanisme lan cetakan sing ora cocog.
3. Sudut bagean garis lurus bisa diatur saka 15 derajat nganti 45 derajat.
4. Iki bisa dadi pusat mesin CNC lan alat mesin tujuan umum, sing ora kepenak. Wis mesthi, cepet lan akurat lan dadi pilihan paling apik kanggo chamfering.

Model WH-CF370
Dhuwur chamfering 0-3mm (Lurus) 0-2.5mm (mlengkung)
Sudut chamfering 15 ° ~ 45 ° [Lurus) 45 ° (mlengkung)
Kekuwatan 380V / 750W
Kacepetan 8000rpm (Lurus) 12000rpm (mlengkung)
Ukuran tata letak 600 * 70mm
Ukuran pangolahan chamfering 0-6mm bisa nyetel 4800rpm
Ukuran 53x44x69cm
Bobot 75kg
Mesin kasebut nggunakake bantalan SKF Swedia lan potongan digital sing diimpor.

008

002

006

 

004

003

细节图 -2

细节图 -1 009

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita