Vise Hydraulik Daya Tinggi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Vakum MeiWha tekanan dhuwur tetep dawa tanpa preduli saka ukuran bagean, sing cocog banget kanggo pusat mesin (vertikal lan horisontal).

- Akurasi 0,01 mm nalika bisa ngulang maneh clamping.

- Desain monoblock ngindhari deformasi amarga tekanan dhuwur lan nawakake kekakuan lan kekuwatan sing hebat.

- Cocog kanggo digunakake ing pusat mesin horisontal lan vertikal.

- Mecah kabeh permukaan kanthi paralelisme lan jejeg 0,02 mm.

- Posisi kerja sing bisa digunakake: didhukung ing sisih, ing sisih utawa ing endhas kanthi vertikal.

- Jendhela sisih kanggo reresik cepet ing njero vises.

- Bisa dijepit ing meja kanthi papat klem standar sing diwenehake utawa nggunakake sekrup sekrup sing ana ing awak.

- Kekuwatan clamping yaiku 25/40/50 kN, gumantung karo model.

- Kanthi intensif hidrolik tekanan tinggi sing ora mbutuhake pasokan eksternal.

- Pengatur daya opsional.

- Sopir sudhut kanggo reresik cekelan nalika dijaluk.

QKG 快动 1617089310(1)QGG

grfdsg

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita