Mesin Tutul

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Meiwha Electric Tapping Machine, nganggo sistem cerdas servo listrik paling maju. Digunakake kanggo baja, aluminium, plastik kayu lan nutul liyane. motor impor, awak besi cor, cantilever dobel, spring ganda pneumatik, dhukungan meja, baliho otomatis, awak besi cor ora gampang deformasi sistem servo cerdas, antarmuka mesin-mesin, fungsi kuat, manual, otomatis, mode nutul geter kanggo ketemu macem-macem kabutuhan pangolahan, kanthi torsi proteksi overload, tap proteksi ora bakal rusak.

Properti

1. Produktivitas dhuwur, tabungan wektu sing signifikan dibandhingake karo nutul manual
2. Akurasi sing luwih dhuwur dibandhingake karo nutul manual, benang dijamin amba nengen (90 °)
3. Klebu lengen putar kanthi radius gedhe supaya gampang dipasang bor tunyuk ing workpiece
4. Unit motor sing bisa disetel kanggo nutul ing sembarang sudut sing dibutuhake antara 0 ° lan 90 °
5.Ngirit ekonomi amarga murah investasi lan biaya perawatan
6. Kalebu chuck pangowahan cepet kanggo nggunakake tunyuk kanggo bolongan bolongan lan wuta
7. Kanggo nutul baja, stainless steel, aluminium lan logam non-ferrous
8. Ganti cepet-cepet kanthi kopling safety integral nyegah kerusakan bor tunyuk
9. Basis magnetik sing kasedhiya kanthi opsional kanggo digunakake langsung ing bahan kerja gedhe lan abot

Kanthi fitur menonjol listrik sing wis nyata ing ndhuwur, umume digunakake ing industri nalika nutul. Mesin nutul ing industri digunakake kanggo nggawe bolongan lancip, nanging nutul yaiku ngethok utas kanthi nggunakake keran. Uga kasedhiya macem-macem bagean lan macem-macem mesin nutul sing digunakake miturut jinis bahan permukaan sing kudu dilatih. Mesin nutul listrik kita wis diproduksi nggunakake logam kualitas premium sing njamin kinerja bebas masalah lan menehi asil paling apik sing cocog karo kebutuhan sing dikarepake.

Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan iki lan entuk mesin nutul listrik ing China, hubungi kita dina iki & nuli entuk mesin nutul listrik sing apik ing UAE.

Model No. Ukurane Tegangan / Daya Kacepetan Radius Titik Tutul Bobot
WH-16 M2-16 220V / 600W 312rpm 1.1M Vertikal / 360 ° 28KG
WH-24 M6-M24 220V / 1200W 200rpm 1.2M Vertikal / 360 ° 50KG
WH-30 M6-36 220V / 1400W 156rpm 1.2M Vertikal / 360 ° 53KG

0103 02

1617775436(1)

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita