Tutul Seruling Spiral

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ing ngisor iki minangka rekomendasi kanggo tingkat spiral kanggo macem-macem bahan:

Keran suling spiral luwih cocog kanggo ngolah utas bolongan sing ora liwat (uga diarani bolongan buta), lan chip kasebut munggah nalika proses ngeculake. Amarga amba helix, sudut geter pemotong nyata tunyuk bakal nambah amarga sudut helix mundhak.

• Suling spiral dhuwur 45 ° lan luwih dhuwur - efektif kanggo bahan mulur kaya aluminium lan tembaga. Yen digunakake ing bahan liyane, biasane bakal nggawe chip nggawe sarang amarga spiral • cepet lan area chip cilik banget kanggo chip ora bisa dibentuk kanthi bener.
• Seruling spiral 38 ° - 42 ° - dianjurake kanggo baja karbon menengah nganti dhuwur utawa mesin stainless steel gratis. Dheweke nggawe chip cukup nyenyet supaya gampang dievakuasi. Nalika nutul sing luwih gedhe, iki bisa digunakake kanggo nyuda nyuda.
• Seruling spiral 25 ° - 35 ° - dianjurake kanggo mesin gratis, baja kurang utawa timbal, mesin tembaga bebas, utawa brass. Tutul suling spiral sing digunakake ing tembaga lan tembaga sing angel biasane ora apik amarga chip cilik sing rusak ora bakal mili flute spiral kanthi apik.
• Seruling spiral 5 ° - 20 ° - Kanggo bahan sing luwih angel kayata sawetara wesi nikel, titanium utawa nikel sing dhuwur, dianjurake spiral sing luwih alon. Iki ngidini kripik bisa ditarik munggah, nanging ora angel banget amarga spiral sing luwih dhuwur.
• Spiral cut mbalikke, kayata spiral RH / LH, bakal meksa maju lan biasane spiral 15 °. Iki bisa digunakake kanthi apik ing aplikasi tabung.

1617346082(1)

001

003

 

Specification

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita