Titik Spiral Tutul

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Gelar kasebut luwih apik lan bisa tahan kekuwatan pemotongan sing luwih gedhe. Efek ngolah logam non-ferrous, stainless steel, lan logam ferro apik banget, lan keran puncak kudu luwih dienggo kanggo utas bolongan.

Tutul titik spiral, uga dikenal minangka "tap gun" amarga chip "njupuk" maju (pinter, ya?), Efektif banget kanggo mbusak keripik sadurunge pucuk keran lan meksa metu ing bolongan liyane. Iki efektif banget kanggo nutul bolongan jero. Bolongan sing disentuh mesthine kudu bolongan, utawa duwe akeh reresik kanggo ngidini koleksi chip.  

Tutul titik spiral uga misuwur amarga fleksibilitas. Dheweke bisa digunakake kanthi apik ing macem-macem jinis bahan amarga tumindak geser saka gilingan spiral, lan kasunyatan manawa chip sing metu ing sisih ngisor bolongan meh ngilangi masalah mundur saka chip sing rusak.

Dadi, mbesuk sampeyan nyiyapake aplikasi sing nutul, milih spiral sing bener bakal mbantu manawa tugas sampeyan ora bakal "spiral" ora bisa dikendhaleni!

Nalika tunyuk Spiral Point lagi ngolah benang, Kripik langsung dibuwang mudhun. Ukuran inti dirancang kanthi ukuran gedhe lan kuat.

Gelar kasebut luwih apik lan bisa tahan kekuwatan pemotongan sing luwih gedhe. Efek ngolah logam non-ferrous, stainless steel, lan logam ferro apik banget, lan keran puncak kudu luwih dienggo kanggo utas bolongan.

003

004

005

002


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita