Pemegang Pabrik Wajah BT-FMB

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ana telung jinis wadhah alat Meihua CNC BT: wadhah alat BT30, wadhah alat BT40, wadhah alat BT50.

Ing materi: nggunakake paduan titanium 20CrMnTi, tahan ageman lan awet. Kekerasan gagang yaiku 58-60 derajat, akurasi 0,002mm nganti 0,005mm, clamping ketat, lan stabilitas dhuwur.

Fitur: Kekakuan sing apik, kekerasan sing dhuwur, perawatan karbonitriding, tahan aus lan daya tahan. Presisi tinggi, kinerja keseimbangan dinamis sing apik lan stabilitas sing kuat. Sing duwe alat BT umume digunakake kanggo njepit wadhah alat lan alat ing pengeboran, panggilingan, reaming, nutul lan grinding. Pilih bahan berkualitas tinggi, sawise perawatan panas, nduweni elastisitas lan resistensi nyandhang, presisi tinggi lan kinerja stabil.

Sajrone mesin, panjaluk tartamtu kanggo nyekel alat diwenehake dening saben industri lan aplikasi. Rentang kasebut beda-beda gumantung saka pemotongan kecepatan tinggi nganti kasar.

Karo sing duwe alat MEIWHA, Kita nawakake solusi teknologi clamping lan alat sing tepat kanggo kabeh syarat tartamtu. Mula, saben taun kita nandur modal udakara 10 persen saka omzet kanggo riset lan pangembangan.

Kapentingan utama yaiku nawakake solusi sing tetep kanggo para pelanggan supaya bisa nguntungake kompetitif. Kanthi cara iki, sampeyan bisa tetep njaga kauntungan kompetitif ing mesin.

rewr


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita