Pabrik Sharpener

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Meiwha Milling cutter grinding machine, gampang lan cepet, agul-agul katon cetha, trep karo alat, tliti tliti sajrone 0,01mm, kanthi memenuhi standar alat anyar, bisa diproses miturut macem-macem bahan, nyetel tajem ujung grinding, nambah efisiensi urip lan nglereni.

Parameter Produk
Jinis Range Grinding Jinis mecah Tegangan Kacepetan Ora Mbukak Akurasi mecah
EG-12 3-12mm 2/3/4 pabrik pungkasan suling 220V / 160W 4400rpm 0,01mm
EG-20 4-20mm 2/3/4 pabrik pungkasan suling 220V / 160W 4400rpm 0,01mm

 

05

02-1

03

04

pic

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk