Penggilingan Bola Akhir HSS RINGKAS MILLS 6MM - 20MM

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kasedhiya kanthi macem-macem ukuran diameter saka 1mm nganti 20mm.

Pemotong panggilingan Meihua 55 derajat: Seri MW7050, warna nutupi: fuchsia, lapisan Balzers, Jinlu GU25UF

Simpenan batang, baja cetakan, stainless steel, bahan umum ing ngisor 55 derajat, SKD11 cocog karo nilai Tiongkok: Cr12MoV, 718 (atose 41 ~ 47HRC), NAK80 (HRC37 ~ 43), S316, Cr12MoV, C45, P20, cetakan biasa baja, wesi Cast abu-abu, lsp.

Pemotong panggilingan Meihua 65 derajat: Seri kekerasan dhuwur MW7060, warna lapisan: tembaga, lapisan Balzers, Jepang

Bahan batang FG08K porselen, tahan nyandhang banget, desain pinggiran nglereni khusus, kanthi efektif ngatasi masalah tancep alat mutakhir, cocok kanggo mesin kasar, semi-pagawean lan pagawean pungkasan, cocok kanggo ambane pemotongan cilik, panggilingan pasuryan amba kanggo nglereni, ambane nglereni gedhe , Pemotong sisih kanthi jembar potongan cilik. Baja paduan baja atos kurang saka proses 65HRC, SKD11.718, NAK80, S136, Cr12MoV, C45, seri stainless steel P20.

Pemotong panggilingan Delwa 60 derajat: Seri kekerasan dhuwur MW7060, warna nutupi: abu-abu Balzers-ireng, Sumitomo Jepang. Simpenan 308 bar, baja mati, seri umum stainless steel, desain canggih khusus, sudut heliks sing ora padha, kondusif kanggo ngolah chip, cocok kanggo diproses: baja paduan baja karbon , pangolahan umum stainless steel, wesi campuran paduan dhuwur, SKD11.718, NAK80, S136, Cr12MoV, C45, P20.

1617180445(1)

4F

010

 

DSAFC


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita