Flat End Milling HSS Flat End Mills 6mm - 20mm

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pabrik pemotongan pusat bisa digunakake kanggo operasi plunging (panggilingan aksial), lan uga bisa digunakake ing operasi panggilingan sisih (panggilingan radial). Pabrik pemotongan non-tengah mung bisa digunakake ing aplikasi panggilingan sisih. Bahan sing paling umum digunakake kanggo pabrik pungkasan yaiku tungsten karbida, nanging HSS (baja kecepatan tinggi) lan Cobalt (baja kecepatan tinggi kanthi kobalt minangka campuran) uga kasedhiya.

Pabrik mburi datar digunakake kanggo operasi kasar, nglereni bentuk 2D kaya ukiran lan papan sirkuit, lan bentuk 3D sisi rata. Sampeyan bisa nggunakake pabrik pungkasan karbida kasebut kanggo nglereni pojok kothak dadi logam, kayu, lilin, lan plastik.

Kasedhiya kanthi macem-macem ukuran diameter saka 1mm nganti 20mm.

Pemotong panggilingan Meihua 55 derajat: Seri MW7050, warna nutupi: fuchsia, lapisan Balzers, Jinlu GU25UF

Simpenan batang, baja cetakan, stainless steel, bahan umum ing ngisor 55 derajat, SKD11 cocog karo nilai Tiongkok: Cr12MoV, 718 (atose 41 ~ 47HRC), NAK80 (HRC37 ~ 43), S316, Cr12MoV, C45, P20, cetakan biasa baja, wesi Cast abu-abu, lsp.

Pemotong panggilingan Meihua 65 derajat: Seri kekerasan dhuwur MW7060, warna lapisan: tembaga, lapisan Balzers, Jepang

Bahan batang FG08K porselen, tahan nyandhang banget, desain pinggiran nglereni khusus, kanthi efektif ngatasi masalah tancep alat mutakhir, cocok kanggo mesin kasar, semi-pagawean lan pagawean pungkasan, cocok kanggo ambane pemotongan cilik, panggilingan pasuryan amba kanggo nglereni, ambane nglereni gedhe , Pemotong sisih kanthi jembar potongan cilik. Baja paduan baja atos kurang saka proses 65HRC, SKD11.718, NAK80, S136, Cr12MoV, C45, seri stainless steel P20.

Pemotong panggilingan Delwa 60 derajat: Seri kekerasan dhuwur MW7060, warna nutupi: abu-abu Balzers-ireng, Sumitomo Jepang. Simpenan 308 bar, baja mati, seri umum stainless steel, desain canggih khusus, sudut heliks sing ora padha, kondusif kanggo ngolah chip, cocok kanggo diproses: baja paduan baja karbon , pangolahan umum stainless steel, wesi campuran paduan dhuwur, SKD11.718, NAK80, S136, Cr12MoV, C45, P20.

01

001

002

4F

004

1617180445(1) sxdasa


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita