Pengilangan Hidung Bola HSS Putaran Irung Babak 6mm - 20mm

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Iki bisa dadi ujung tunggal utawa ujung dobel lan bisa digawe saka karbida padat utawa macem-macem komposisi baja kanthi kecepatan tinggi. Iki bisa dadi tujuan umum utawa geometri perfomansi sing dhuwur. Iki bisa digunakake kanggo muter radius sudhut sing gedhe, grooving kanthi radius lengkap, lan panggilingan kontur utawa profil. Dhiameter sing luwih cilik bisa digunakake kanggo ngukir. Kasedhiya kanthi macem-macem ukuran lan dawa standar.

Pabrik werni karbida digunakake kanggo nglereni kurva lan bentuk 3D dadi logam, alas, lilin, lan plastik. Sudut beda sing diprodhuksi dening bit sing werni-werni ngidini sampeyan nggawe macem-macem bentuk 3D. Motong sing digawe nganggo pabrik werni werni bakal bentuke bunder.

Kasedhiya kanthi macem-macem ukuran diameter saka 1mm nganti 20mm.

Pemotong panggilingan meihua 55 derajat: seri MW7050, warna lapisan: fuchsia, lapisan Balzers, Jinlu GU25UF

Simpenan batang, baja cetakan, stainless steel, bahan umum ing ngisor 55 derajat, SKD11 cocog karo nilai Tiongkok: Cr12MoV, 718 (atose 41 ~ 47HRC), NAK80 (HRC37 ~ 43), S316, Cr12MoV, C45, P20, cetakan biasa baja, wesi Cast abu-abu, lsp.

Pemotong panggilingan Meihua 65 derajat: Seri kekerasan dhuwur MW7060, warna lapisan: tembaga, lapisan Balzers, Jepang.

Bahan batang FG08K porselen, tahan nyandhang banget, desain pinggiran nglereni khusus, kanthi efektif ngatasi masalah tancep alat mutakhir, cocok kanggo mesin kasar, semi-pagawean lan pagawean pungkasan, cocok kanggo ambane pemotongan cilik, panggilingan pasuryan amba kanggo nglereni, ambane nglereni gedhe , Pemotong sisih kanthi jembar potongan cilik. Baja paduan baja atos kurang saka proses 65HRC, SKD11.718, NAK80, S136, Cr12MoV, C45, seri stainless steel P20.

Pemotong panggilingan Delwa 60 derajat: Seri kekerasan dhuwur MW7060, warna nutupi: abu-abu Balzers-ireng, Sumitomo Jepang. Simpenan 308 bar, baja mati, seri umum stainless steel, desain canggih khusus, sudut heliks sing ora padha, kondusif kanggo ngolah chip, cocok kanggo diproses: baja paduan baja karbon , pangolahan umum stainless steel, wesi campuran paduan dhuwur, SKD11.718, NAK80, S136, Cr12MoV, C45, P20.

002

006

1617180445(1)

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita